Bij BOSTHON Sport zijn we ervan overtuigd dat een juiste keuze van materiaal en een goede service cruciaal is voor jouw ideale wintersportvakantie. Bij ons vind je daarom de beste merken en de nieuwste gear aan de beste prijzen

Vaak last van pijnlijke voeten tijdens het skiën of boarden? Al sinds 1991 is BOSTHON Sport een erkend en geregistreerd orthopedisch en podologisch bootfitcenter. 

Groeipakket

Geen zin om duur materiaal aan te kopen waar uw kind toch meteen uitgroeit? BOSTHON Sport biedt een uniek groeipakket aan voor jouw kleine wintersporter!

Dakkoffers

OFFICIËLE THULE-VERDELER en ERKEND THULE TESTCENTRUM

Lijkt uw wagen ook net een maatje te klein? Met de dakkoffers van Thule vergroot u het zeer makkelijk het laadvermogen van uw wagen. 

Wie zijn we?

25 jaar geleden begon ons verhaal als een klein familiebedrijf te Houthalen met enkele belangrijke kernwaarden – een hart voor de klant, de beste service en kwaliteit en democratische prijzen.

Ondertussen mogen we zeggen dat we een retailer in volle bloei zijn. Dit is te danken aan ons ervaren en gedreven team die iedere dag opnieuw het beste van zichzelf geeft. Hierdoor kenden we afgelopen jaren een enorme groei. Als gevolg investeerden we sterk in sales, marketing en administratie om voor een nog vlottere werking en betere service te zorgen. We mogen met blijdschap verkondigen dat dit ons gelukt is zonder te vergeten van waar we komen. Bosthon Sport is en blijft een familiaal bedrijf vol passie en vuur. Iedere klant is bij ons koning. Iedere klant verwelkomen we als een deel van deze unieke familie.

Hebt u vragen of kunnen we u met raad en daad bijstaan? Kom dan gerust eens langs of bel ons op en we helpen u met alle plezier verder!

Groetjes

Het BOSTHON Sport-Team

Wat met je ski’s en snowboard in de zomer?

De echte winterfreaks onder ons wagen zich misschien aan een wintersportvakantie in hartje zomer of trekken massaal naar de indoorbanen van De Landgraaf en die van in Peer.

Nieuwe snelheidswetgeving in Frankrijk

Ga je deze zomer op vakantie met de wagen en passeer je Frankrijk? Houd dan zeker rekening met de nieuwe snelheidswetgeving die op zondag 1 juli van kracht is! Voortaan mag je slechts 80 km/u rijden op gewestwegen in plaats van 90 km/u.

Onbeperkt genieten van jouw fiets in het magistrale Limburg

De fiets mag al 200 jaar bestaan, dit vervoersmiddel wint nog steeds aan populariteit. Vooral bij elektrische fietsen constateren we de laatste jaren een gigantische hype.

Wereldmilieudag

Ieder jaar wordt op 5 juni de Wereldmilieudag gehouden als initiatief van de Verenigde Naties. De bedoeling is om de overheid en de bevolking even stil te laten staan bij het milieu en bewustzijn te creëren over de klimaatsveranderingen.

Vakantiegeld binnen? Dan kan de vakantie al beginnen!

Of het nu gaat om de spectaculaire natuur te ontdekken of om de wereld rond te reizen met familie en vrienden, we gaan allemaal graag op vakantie! Ieder mens heeft af en toe eens nood aan ontspanning. Waar kan dit beter dan op reis naar andere oorden?

Tweedehandsverkoop van ons Thule rental aanbod

Ga je op vakantie met de wagen en wil je extra bagage meenemen? Of zou je graag een fietsdrager willen aanschaffen zodat je jouw (elektrische) fietsen kan vervoeren?

De 5 grootste fouten die je maakt in de zon

Met de temperaturen van de afgelopen dagen konden we buiten genieten van de zon. Vergeet je echter niet in te smeren, zelfs je als je vele uurtjes hebt geklopt onder de zonnebank, want verbranden kan altijd.

De goedkoopste dakkoffers en fietsdragers van de BENELUX

Zoals bekend is België geselecteerd voor het WK voetbal. In groep D nemen we het op tegen Engeland, Tunesië en Panama. Heel België zal weer even voetbalgek zijn en we gaan de straten zwart, geel en rood kleuren!

Red het leven van je kind met 'Car Kids'

In de maand juli van de vorige zomervakantie kwamen maar liefst 68 Belgen om het leven op reis in het buitenland. 64 hiervan waren verkeersslachtoffers die met de wagen verongelukten. Een zeer tragisch cijfer dat we helaas ieder jaar zien toenemen.  

Abonneren op BOSTHON Sport RSS