Contact

BOSTHON Sport

Waarom je naar ons moet komen? We vermoeden dat je nog nooit je ski's hebt gekocht in een badkamer!

Benieuwd hoe dat er moet uit zien? Breng ons gerust een bezoekje. Op het John Cuppensplein is ruime parking voorzien.
Kom je met de bus? Geen probleem, genoeg mogelijkheden voorzien!

Grote Baan 61
3530 Houthalen-Helchteren

011 52 66 18
011 52 28 54
info@bosthonsport.be

Volg zeker onze Facebookpagina als je interesse hebt in updates. Wekelijks plaatsen we onder andere een blogpost met nieuwtjes uit wintersportland.

Ook kan je ons terugvinden op LinkedIn.

Een specifieke vraag? Vul ons contactformulier  in.


 


Onze Missie

Iedereen heeft recht op een zorgeloze vakantie. Dat is meteen de missie van BOSTHON Sport. Via onze producten en diensten hopen we de vakantie van onze klanten nét dat beetje beter te maken. Én veiliger: want we mogen fier zeggen dat we de houder zijn van de Prebes Award 2005 en daarbovenop wordt BOSTHON Sport geleid door een preventieadviseur niveau I, Risk Master en erkend sportveiligheidsdeskundige voor België: Hugo Thonnon.

Het maakt voor ons niet uit dat je wintervakanties boven zomervakanties verkiest of omgekeerd, we hebben namelijk in beide seizoenen een verschillend aanbod. Waar we in de winter focussen op de verkoop van ski- en snowboardmateriaal, leggen we in de zomer de focus op de roadtrips en het dagtoerisme via ons THULE-aanbod.

We vinden het daarnaast belangrijk dat we de beste kwaliteit van producten en service aanbieden. We zijn bijvoorbeeld uniek omdat we een van de enige ateliers zijn waar je het hele jaar je materiaal kan laten waxen in de zomer. 

Ben je benieuwd naar wat we je kunnen aanbieden? Breng ons dan zeker een bezoekje.